lauantai 20. huhtikuuta 2019

85. Muistikuva

***


***
~

Uusi osa. :)

Herättikö mitään mietteitä?

4 kommenttia:

 1. Ihan ensin mun on sanottava, että mielenkiintoinen tämä tapa kirjoittaa tekstit suoraan kuviin! Puhelimella lukeminen oli tosin hiukan ikävää kun tekstit olivat niin pieniä (tämä ei todellakaan ole siis sun vika, syytän tästä lähinnä omaa huonoa näköäni :D), mutta koneella lukeminen sujui ongelmitta eikä mitään valittamista ollut. :)

  Hyvä että Sinna muistaa taas edes jotain! Tosin vähän, yhden pienen hetken vain, mutta on sekin jo ainakin alku. Toivottavasti tämä herättää jonkinlaista toivoa Sinnan sisällä, että loputkin hänen muististaan voisi vielä palautua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon taas kommentista. Teki mieli koittaa vähän jotain uutta kirjoitustapaa. Taidan kuitenkin pysyä vanhassa tyylissä. Oli aikaa vievää kirjoittaa tekstit jokaiseen kuvaan. Harmi, ettei näkynyt kunnolla mobiilisovelluksella tekstit.


   Sinna alkaa edistyä, katostaan mitä seuraavaksi tapahtuu Sinnan muistin suhteen. :)

   Poista
 2. Hyvä että Sinna vihdoin muisti jotakin menneisyydestään. Nyt vain toivon, että hänen muistinsa alkaisi palailla enemmänkin. Ehkä hitaasti, mutta kuitenkin. Uskon, että se voisi auttaa myös välien parantumista Joshin kanssa vielä enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. :)
   Katsotaan saako Sinna muistinsa takaisin, ehkä sieltä alkaa pikkuhiljaa pätkiä alkaa pälkähtää mieleen.

   Poista